Om rejsebloggen

TAK – fordi du læser med og vil have et kig i maskinrummet.

Hiatus.dk er en rejseblog, hvor vi skriver om vores rejser rundt til verdens afkroge.

Vi kombinerer vores personlige oplevelser med praktiske oplysninger, så du har et forspring inden din rejse.

Vi har en klar ambition om, at give vores læsere en unik vinkel på dét at rejse.

Hvem er vi?

Vi – Chirsta Visholt og Kalle Gjetting – er et par, der brænder for at rejse, opleve nye kulturer og se historiske mesterværker, som vores forfædre har efterladt os.

Autenticitet er udgangspunktet for vores rejser. Derfor rejser vi i øjenhøjde med lokalbefolkningen og ligesindede rejsende. Det betyder, at vi oftest booker en lejlighed gennem Airbnb eller sover på hostels. Generelt forsøger vi at undgå de værste turistfælder på vores rejser.

Hvad betyder hiatus?

Hiatus betyder indenfor den musiske verden en “pause” eller et “afbræk”.

Det kan også – primært på engelsk – bruges generelt om at tage en pause.

Det er et navn som Kalle stiftede bekendtskab med for et par år siden og har brugt primært til sin virksomhed. Det virkede imidlertid meget oplagt også at bruge det til vores rejseblog, da rejser, for os, er et afbræk fra hverdagen, hvor man kan ånde ud og få nye indtryk.

Vi giver dig hiatus.dk

Sammener vi flyttet til Aarhus i sommeren 2016, hvor vi begge skal studere og slå rod.

Kalle er 22 år gammel og studerer til daglig informationsvidenskab på Aarhus universitet. Ved siden af studiet beskæftiger han sig med online marketing og andre projekter.

Christa er 19 år gammel og er journaliststuderende på Danmarks medie- og journalisthøjskole (DMJX) i Aarhus. Hun har forskellige skriveprojekter i gang og interesserer sig også for bæredygtighed, hvorfor vi også vil fokusere på mere miljøvenlige rejser uden flytrafik.

Sammen har vi fundet frem til en arbejdskonstellation, hvor Kalle laver meget af det bagvedliggende tekniske arbejde med bloggen, mens Christa bestyrer Instagram og holder gang i kommunikationen med andre rejsebloggere. Indlæggene skriver, skriver, retter og diskuterer vi sammen.

Vi håber I kan lide, hvad I læser og ser – vi har det i hvert fald sjovt med at rejse og skrive derom.

På bloggen kan du se vores seneste indlæg – og så vil vi også anbefale dig at komme på maillisten eller følge os på Instagram og Facebook, hvor vi opdaterer med nye indlæg og billeder fra vores rejser.